Автор
Woman.bg

На коя ѝ отива повече: Ники Минаж или Галена?

Днешният ден ни посрещна с поредната звездна модна битка, но този път в нея участие взима не само някоя звезда от световния шоубизнес, а и родна знаменитост.

Става въпрос за поп-фолк изпълнителката Галена, която излезе на сцената на състоялия се преди броени дни концерт на телевизия "Планета" с рокля с пищен дизайн ала-Клеопатра.

Деми Ловато с яке от колекцията на Галена

Оказа се, че тя обаче не е първата певица, която залага на въпросния тоалет за своя сценична изява. Края на ноемри с дрехата, част от тазгодишната пред-есенна колекция на модна къща Balmain, се появи и скандалната изпълнителка Ники Минаж.

Рапърката бе допълнила дрехата с черни кожени ботуши с множество връзки в предната част и изправена свободно пусната коса с път по средата. Галена пък се появи с бретон и изправено каре или иначе казано стилизация на косата, която още повече приближаваше визията ѝ до характерната стилистика на легендарната египетската владетелка.

Фактът, че Галена се появява с рокля, вече носена от друга звезда обаче разгневи голяма част от онлйн обществеността, които не пропуснаха да нападнат фолк певицата.

"Всички българки се правят на западни звезди и черпят вдъхновение от тях. Родните чалгари нямат собствен стил и поведение, винаги копират", написа във Фейсбук един от потребителите, разконспирирали имитацията.

Родни знаменитости на Balmain x H&M