49-годишната носителка на Оскар Хали Бери се появи с петна от пот под мишниците на събитие на козметичен гигант в Ню Йорк.

Красавицата дойде на въпросното светско събитие, облечена в рокля с дълги ръкави и дълбоко деколте на Donna Karan. До тук добре, но под мишниците й ясно личаха мокри петна от пот.

Явно обаче Бери не бе наясно с този факт, защото щедро размахваше ръце. Папараците от своя страна пък само това чакаха и не пропуснаха да щракнат звездата.

В резултат на това гафът на актрисата моментално попадна на първите страници на вестниците и списанията.

Вижте как отслабват звездните мамчета

Няма как да отречем, че въпреки този конфузен инцидент и сътресенията в личния си живот Хали изглеждаше прекрасно на червения килим - с елегатно прибрана коса и широка усмивка. Припомняме ви, че само преди няколко седмици актрисата подаде молба за развод, а отскоро и тя, и Оливие Мартинес започнаха да се появяват без брачните си халки.

Двамата не са коментирали какви са причините за разрива на брака им, но според източници, близки до семейството, Хали се е изморила от бурния нрав на съпруга си, който преби бившия ѝ приятел преди година, а също така нападна и служител на летище с количката на детето си.

Най-сексапилните жени на всички времена