Снощи се проведе едно от най-дългоочакваните събития на годината, а именно шоуто на модния бранд Victoria's Secret.

Няма да скрием от вас, че всяка година с приятелки се събираме да го гледаме и да коментираме моделките - коя е наддала някое и друго килце, кои крила са най-доброто дизайнерско решение и на коя искаме най-много да приличаме.

Е, тази година ще направим обзора заедно с вас, читателките на Woman.bg, и сме изключително щастливи от този факт!

Обобщението на цялото ревю би звучало по следния начин: приказно шоу, невероятен и дългоочакван дебют на Джиджи Хадид и Кендал Дженър, вълшебни крила, красиви цветове и впечатляващи материи.

Стиловете "Горска фея" и "Снежанка", в комбинация с пеперудени крила, олицетворяват почти всяка визия на изящните модели - както на новите, така и на старите носителки на титлата Ангел.

Тази година честта да носи прочутият Wonderbra се падна на чаровницата от "старото поколение" ангели - Лили Олдридж.

Селена Гомес, Ели Голдинг и The Weekend се погрижиха за доброто настроение на гостите в залата. Впечатлени сме от тоалета на Селена, който намираме за много подходящ за подобно събитие.

Трябва да признаем също, че Кендал Дженър успешно влиза в ролята на предизвикателна, сексапилна и провокативна моделка - точно такава, каквато трябва да бъде една принцеса от ранга на Victoria's Secret.

А на вас, момичета, коя визия най-много ви допада и какво мислите за новите лица на модния бранд? Мнението ви очакваме в коментарите по-долу, както и в нашата анкета!