Любимката ни от света на модата, която отскоро успешно влезе и в амплоато на актриса, Емили Ратайковски, е поредната звездна дама, която реши да изпрати лятото и да посрещне есента с промяна във визията.

Красавица замени дългите си тъмнокестеняви коси с къса прическа, открояваща се с нежно филиран бретон на една страна. Все още обаче не е ясно, дали промяната е действителна и Емили наистина е постригала гривата си или това е перука.

Ратайковски сама се похвали с промяната във външния си вид, качвайки в профила си в социалната мрежа, снимка, на която позира с новата си прическа, гледайки ни съблазнително. Въпросният фотос на облечената в светъл и доста изрязан потник Емили, само за часове събра няколко хиляди лайка, и недвусмислено доказа, че почитателите на красавицата са във възторг от новата й визия.

Коментарите под снимката също подсказват, че новата прическа на Емили, открояваща се с пленителен ретро полъх, се харесва от интернет потребителите. Ние обаче явно сме от единиците, които мислят, че Райтаковски изглеждаше по-добре с дълга коса, която носеше ту идеално права, ту закачливо вълниста.

Не ни разбирайте погрешно, харесваме прическата сама по себе си, но мислим, че не е най-подходящата за иначе приказната Емили.

Ах, тази модерна Емили!