Седемдесет и второто издание на фестивала във Венеция е в разгара си, представяйки не само невероятна филмова селекция, но и изящна феерия от елегантни дизайнерски тоалети, изтънчено носени от едни от най-известните красавици от света на киното, музиката и модата.

Днес ще обърнем по-специално внимание именно на една от въпросните пленителни звездни дами, красящи червения килим на филмовото събитие, и на нейния умел подбор на тоалети в рамките на форума. Става въпрос за нежната половинка на актьора Джони Деп - русокосата красавица Амбър Хърд и двете приказни визии, които тя демонстрира на премиерата на най-новия филм с нейно участие - "The Danish Girl", който още от сега е спряган за един от най-вероятните фаворити на следващите награди "Оскар".

За срещата с пресата, състояла се преди официалното бляскаво представяне на лентата, Амбър бе заложила на нежна миди флорална рокля от пролетната колекция за 2015 на модна къща Zimmermann. Красива и стилна дреха с женствено и кокетно излъчване, към което Хард умело бе добавила и собствения си шик почерк, прибавяйки черни токчета Christian Louboutin.

Стил и пак стил на фестивала във Венеция - ден първи!

Няколко часа по-късно, вече на официалната премиера на филма, Амбър демонстрира поредната доза стилна флорална свежест, този път открояваща се с дължина до земята интересен набор и ефектни воланчета за разкош!

Небрежен кок и, подчертани в черно, очи, ето на това му казваме изящество.

Възрастта му отива: Джони Деп на фестивала във Венеция