Автор
Woman.bg

Кайли Миноуг - стрийт стил отличничката на Dolce & Gabbana

47-годишната поп принцеса Кайли Миноуг е поредната световна звезда, която избра да почива в Италия.

И докато Рийз Уидърспуун предпочете да се наслади на архитектурните и исторически забележителностите на Рим, а Бионсе, Джей Зи и малката Блу Айви обиколиха Флоренция и Тоскана, нагледно демонстрирайки ни какво значи истинска семейна идилия, сексапилното миньонче Кайли Миноуг открадна малко време за себе си в китното италианско градче Портофино.

Снимките от почивката на певицата, които циркулират из интернет пространството от няколко дни насам, нагледно доказват две неща. Пътво - тя демонстрира удивителен стил на обличане както на червения килим, така и в ежедневието и второ - между нея и модна къща Dolce & Gabbana съществува силна, ефектна и пленителна връзка, която оставя в захлас всеки моден ас и ценител.

Доказателството за думите ни идва под формата на четири красиви визии, състоящи се изцяло от шедьоври на Dolce & Gabbana, които Кайли Миноуг показа по време на почивката си живописния италиански град.

Първият ден тя се разходи из улиците на градчето, облечена в бяла миди рокличка от дантела, синьо-бяла чанта с ефектен принт, равни сандали със същата шарка, инкрустирани с множество камъни.

Плажният тоалет на звездата, съвместяващ в едно кокетния облик и бохо нотката, също включваше дрехи и аксесоари от новата пролетно-лятна колекция на Dolce & Gabbana.

За обяд на яхтата на Деменико Долче Кайли съвсем очаквано отново бе заложила на дреха, дело на италианския бранд, а именно изящна дълга рокля с флорални мотиви. Няколко часа по-късно тя отново се появи с рокля от Dolce and Gabbana, но този път с такава с миди дължина и интересен принт.