Автор
Woman.bg

Кейтлин Дженър подкрепя "различните тийнейджъри"

След дебюта си като жена на станиците на списание Vanity Fair, сега Кейтлин Дженър, до скоро позната като Брус Дженър, посети Центъра за гейове, лесбийки, бисексуални и транссексуални тийнеджъри в Лос Анджелис, за да изкаже подкрепата си към тях.

Докато бе там, 65-годишната звезда разговаря с младежи от центъра на възраст от 14 до 24 години за техните проблеми и ги окуражи за избора им да бъдат себе си. Целта на посещението на звездата бе да разбере повече за програмата и да бъде от полза.

Източник разказа пред новините на E! : "Малка група от млади хора говориха с Кейтлин, разказаха и за своите приблеми и как центъра им помага да ги преодолеят."

"Всички бяха много развълнувани да се срещнат с Кейтлин. Тя беше много приятелски настроена, изслуша ги и се опита да обърне внимание на всеки. Тя отбеляза и посещението на Майли Сайръс в центъра, през Януари. Дори донесе дрехи на всекиго", сподели друг източник на онлайн изданието.

Припомняме ви, че наскоро самата Кейтлин претърпя трансформация, за която сподели, че е била толкова публична, защото се чувства съпричастна на всички в нейното положение. Тя казва: "Не го правя заради парите, правя го за да помогна както на себе си и душата си, така и на другите хора, в тази ситуация."

Бащата на Ким като жена на корица на Vanity Fair