Автор
Woman.bg

Станка Златева е победителят във "ВИП Брадър"

Четирикратната световна шампионка и носителка на два олимпийски сребърни медала Станка Златева бе избрана за победител във ВИП "Брадър". На финала тя се бори с Мариан Кюрпанов, който се класира на второ място.

Всички съквартиранти се качиха на сцената, за да посрещнат победителката в този сезон на "ВИП Брадър". Напусналият по собствено желание Ангел Рашков също бе сред тях. Развълнуваната шампионка заяви, че за нея е било истинска чест да дели един покрив с тези хора.

Станка Златева получи поздравителен плакет за победата си в риалитито.

Четете още: Мира Радева: Станка ми разби носа!

Преди това Лияна, Пламен Медаров и Ваня Червенкова напуснаха къщата на "ВИП Брадър". Първа излезе Лияна. Моделът Мариан Кюрпанов изпрати фолкпевицата на ръце, докато тя му диктуваше телефонния си номер. Изпълнителката подкрепи Станка Златева за победител в риалити формата.

На трето място остана бизнесдамата Ваня Червенкова. По време на цялото предаване тя подкрепяше Златева и на излизане призова своите фенове да гласуат за нея.

На четвърто място в класирането се нареди Пламен Медаров. На излизане от къщата той взе със себе си цигарите, които получи от общия бюджет. Това доведе до пореден спор между него и бизнесдамата Ваня Червенкова на сбогуване. Пред Ники Кънчев Медаров заяви, че смята Мариан Кюрпанов за най-достоен за първото място в шоуто.

В понеделник къщата на "ВИП Брадър" ще посрещне новите си обитатели в продължението "Ол старс".