Ден след старта "Музикална академия" прие втория си випуск – „актуалните звезди” Лора Караджова, Дичо, Сантра, Криско и Поли Генова.

Всеки от тях представи по едно свое парче и по една кавър версия, изпълненията им бяха оценявани само от зрителите чрез гласуване, което излъчи и втория номиниран за изгонване от Академията участник – Лора Караджова, съобщава "Булфото".

Тя изпълни хита си "Нека бъде лято" и песента "Сляп ден" от репертоара на своя баща и фронтмен на група Сигнал – Йордан Караджов. На косъм от елиминация бе и Сантра, която се спаси, получавайки 5.4 от гласовете на зрителите. Пред нея се класира Дичо, а първото място с над 60% от зрителския вот покори Поли Генова. Този път жури и публика бяха абсолютно на едно мнение, че именно Поли Генова е "най-страхотният представител на България на Евровизия".

Кой ще е третият изпълнител, с когото Лора Караджова и Петя Буюклиева ще мерят сили след за оставане ще стане ясно след третия концерт на "Музикална академия". Главните герои в него ще са петима неизвестни млади таланти.

Ние пък решихме да ви попитаме коя от трите дами бе избрала най-подходяща визия за вечерта.

Лора Караджова:

Сантра:

Поли Генова: