Днес попаднахме на няколко много интересни фотоса, които нямаше как да не споделим с вас.

Преди броени дни папараци изловиха Кара Делевин пред дома й в Лондон, докато се прибираше след пълен с работни ангажименти ден.

На кадрите е видимо, че чаровната звездна дама е без капка грим. Облечена в небрежен сив костюм и лилава риза, Кара доказа на всички, че е еднакво красива на модния подиум и в ежедневието.

Четете още: Интересни факти за Кара Делевин

Четете още: Кара с нов татус на стъпалото

Въпросните снимки на Делевин предизвикаха огромен интерес у световните медии не толкова заради липсата на грим по нежното лице на младата манекенка, колкото заради интересното бижу, което тя носи на тях.

Става въпрос за сребърно украшение за врата с малка лъжичка в долната част, определено от мнозина като "аксесоар", от който кокаиновите наркомани смъркат дрогата.

Четете още: Първата фотосесия на Кара Делевин

Не знаем дали Кара наистина използва бижуто за тази цел или това е поредната клюка, но е всеизвестен факт, че младата звезда е любителка на бурните партита.

Делевин е близка приятелка със скандалната певица Риана, известна със своята любов към марихуаната. Двете дами са често засичани на щури партита, изобилстващи от алкохол. Те прекараха и лятната си почивка заедно на луксозна яхта в Монте Карло, която се превърна в арена на денонощни гуляи.

Снимки от лятната почивка на Кара и Риана