Playboy коронова Андреа за своята древногръцка богиня. "Името Теодора идва от гръцки и означава "подарък от Бог". Гледайки новата сесия на Андреа, по паспорт Теодора Андреева, няма как да не се съгласим, че тази титла й приляга", смятат редакторите на Мъжката библия.

Пет години, след като Андреа взриви света на Playboy с първата си гола фотосесия, русото изкушение се завръща на страниците на изданието по-красива и предизвикателна от всякога. А връзката й с Гърция се затвърждава и от факта, че снимките са заснети в Санторини.

"Сесията е много нежна, всичко беше магическо. И е съвсем различно от първия път”, разказва за снимките Андреа и споделя че благодарение на списанието Санторини е вече за нея сбъдна мечта.

"Това е наистина райско кътче. Имаше много забавни моменти, особено заради любопитните погледи на гърците, които не знаеха какво се случва..."

За себе си древногръцката богиня споделя: "Теодора е добро момиче, малко свито и притеснително... Докато Андреа...Андреа е в другата крайност! Двете се борят постоянно в мен – а в тази сесия присъстват и Теодора, и Андреа."

Четете още: Допада ли ви: Тоалетът на Андреа