Несъмнено Риана обича да скандализира обществеността. След като преди дни се появи на свое участие без бельо, сега пък реши да се разходи из мол в Монте Карло само по бански.

Снимки, на които се вижда как барбадоската красавица, облечена в костюм за плуване и дантелена риза, обикаля лъскави бутици, а после се качва в колата си, за часове заляха световните таблоиди.

Безспорно Рири изглежда много секси, но дали това е най-подходящият тоалет за шопинг тур оставаме на вас да прецените...

Четете още: Визията на Риана - модно попадение или падение?

Звездата се намира в Монте Карло, за да представи някои от най-новите си песни в местни тузарски клубове. Докато е на Френската Ривиера, тя не изпуска забавленията и се отдава на бурни партита на луксозна яхта.

Четете още: Риана се върна при Дрейк

Четете още: Риана друса дупе (видео)

От "Dailymail" разкриха, че въпросната яхта е наета от Риана и нейната близка приятелка Кара Делевин за $300 000. На нея двете известни дами организират щури партита, които започват от сутринта и завършват в ранни зори на другия ден.

Според източници на вестник „Мирър” сред лудуващите на яхтата в компанията на Риана бил и пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън.

Четете още: Джей Зи и мнението му за поведението на Риана

Четете още: Кара с нов татус на стъпалото

Четете още: Риана пее мъртвопияна в караоке бар