Дами и господа, нека ви покажем най-най-най-стилната актуална двойка, която блесна вчера на гала вечерта „Time 100” в Ню Йорк – Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл.

Това да си стилен не е достатъчно в днешно време, тъй като партньорът ти говори също много за твоя стил. А когато се съберат двама души с еднакво добър моден стил става горещо... много горещо!

Известните двойки са тези, които диктуват модата по цял свят и изглежда Джъстин и Джесика заслужено получиха хвалби и положителни коментари относно вчерашната им изява.



Когато става въпрос за стил, няма как да не споменем тази двойка. Разбира се, те и двамата са имали и слаби модни моменти, но засега удържат фронта на модни икони в света.

Но нека се върнем обратно към страхотната двойка, която блесна в черни тоалети. Все пак човек няма как да сгреши в рокля или костюм в черно.

Актрисата изглеждаше страхотно в тази секси рокля на Tom Ford, съчетавайки я с вълниста коса, естествен грим и малка дамска чанта.



Нека ви припомним, че на 19 октомври дългогодишната двойка Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк сключиха брак на церемония в прекрасната Южна Италия.

Сред подробностите около церемонията и свежия брак се открои един любопитен факт - Джесика Бийл е решила да приеме фамилията на съпруга си.



30-годишната звезда обаче ще продължи да използва бащиното си име в актьорската си професия.

"Да, ще сменя фамилията си. Ще продължа да използвам сегашната в киното, но в останалите случаи – да, мисля че звучи страхотно. Смятам, че ударих джакпота с имената", сподели младоженката в интервю.

С категорично съгласие казваме твърдо „Да“ за стилната двойка за семейство Тимбърлейк, а вие какво мислите?

Сред другите звезди се откроиха Оливия Мън и Кристина Агилера:

Оливия Мън с прекрасна рокля на Michael Kors от пролетно-лятната му колекция

Кристина Агилера със стилна рокля до земята