Автор
Woman.bg

Парижка красота: Домът на Patrick Gilles & Dorothée Boissier

Предпочитаме изчистените, стилни интериори, които да не са претрупани с излишни мебели и ярки цветове, от които да те заболи главата. А стане ли дума за елегантен и модерен дом си представяме черно-бял интериор на луксозно жилище, каквото е това на архитектурното дуо "Patrick Gilles & Dorothée Boissier" в Париж, Франция.

Една вечно модерна и много стилна комбинация е тази на черно и бяло. С тези цветове е постигнат един изключително елегантен и впечатляващ интериор.

Прекрасна наслада за всяко око е избягването на кафяво или златно. Ако искате да разнообразите с трети цвят най-подходящ е визията. Тук може да се използват аксесоари и декорации в черно-бяло и сребристо.

Patrick Gilles и Dorothée Boissier сами са проектирали повечето мебели и част от осветлението.

"Всеки един детайл от интериора трябваше да кореспондира идеално с другите, било то по форма, цвят или функция", споделя Патрик.

"Използвайки много иновативни решения и оптични илюзии, създадохме среда, която не само е функционална, но и много модерна и уютна", допълни Дороте.

Един съвет от нас: Докато интериорът я кафяво и бежово създава усещане за топлина и уют, то черно-белият интериор е малко хладен, но за сметка на това е много стилен и лесно се постига.

Какво ще кажете за тази елегантна и зашеметяваща визия на този апартамент?