Вчера вечерта се състоя премиерата на лентата „Gangster Squad” („Гангстерски отряд”) в Холивуд и дамата, която блесна най-силно на червения килим, Ема Стоун, демонстрира стил, класа и сексапил.

В лентата Мики Коен (Шон Пен) е влиятелен мафиотски бос, който контролира почти целия нелегален бизнес в Лос Анджелис. За кратък период от време, и благодарение на корумпирани полицаи и политици, той се превръща в абсолютния крал на подземния свят в цяла Калифорния.

* Райън Гослинг с майка си

Всички сделки с наркотици и оръжия са свързани с него, и никой няма смелостта да му се изпречи. Докато не се появява малък екип от отдадени полицаи, водени от сержант Джон О’Мара (Джош Бролин) и Джери Уутърс (Райън Гослинг), чиято основна цел е да разруши напълно империята на Мики Коен и да го прати зад решетките.

Младата актриса Ема Стоун влиза в ролята на Грейс Фарадей – млада жена, който поддържа връзка както с Джери Уутърс, така и с неговия враг, Мики Коен.

Ема е от онези актриси, които са толкова талантливи и скромни, че трудно бихме могли да кажем нещо лошо относно актьорската й игра или визията й.



И този път тя не ни разочарова, напротив, русокосата сладурана се бе спряла на страстно червена рокля без презрамки от pre-fall колекцията за 2013-а на модна марка Lanvin.

Тя я бе комбинирала с класически модел обувки, отново в червено, модел „Pigalle” на Christian Loubotin и страхотно бижу на Lanvin.