Автор
Woman.bg

Манекенките и техните партньори милионери - II част

Продължение...

Съпругът на Синди Крауфорд Ранди Гербер е не само бивш модел, но и милионер, собственик на бара "Миднайт Ойл" и на вериги хотели.



Роденият в Кентърбъри актьор Орландо Блум постигна световна слава през 2001 г. с участието си във филмите от поредиците "Властелинът на пръстените" и "Карибски пирати". В резултат на това банковата сметка на Орландо набъбна до около 32 милиона долара. През 2007 г. той се запозна с ангела на Виктория Сикрет Миранда Кер и двамата се ожениха през юли 2010 г. През август същата година те обявиха, че Миранда е бременна в четвъртия месец със сина им Флин.



С нейната процъфтяващата кариера на модел на бельо и неговия натоварен график като футболист, руската манекенка Ирина Шейк и футболистът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, печелещ годишна заплата от 35 милиона долара, рядко са снимани заедно от началото на връзката им през 2010 г. Двамата обаче заминаха заедно за Мадейра, за да посрещнат Нова година.



Бразилската манекенка Алесандра Амброзио има две деца - Аня Луиз и Ноа Феникс, от годеника си Джейми Мазур, чието състояние се оценява на 20 милиона долара. Той е собственик на компания, продаваща дизайнерски дънки на цени на едро на колежански кампуси.



Предлагайки брак на ангела на Виктория Сикрет Адриана Лима на 27-я й рожден ден през юни 2008 г., сръбският баскетболист Марко Ярич вероятно трудно е можел да се определи като човека, изкарващ пари в семейството. Манекенката беше класирана на четвърто място от сп. "Форбс" на най-скъпо платените модели през 2012 г. Той обаче все пак печели около 6 милиона долара на сезон в НБА. Двамата имат две дъщери - Валентина и Сиена.