Автор
Woman.bg

Линдзи Лоън в болница след катастрофа с камион

Известната холивудска актриса Линдзи Лоън постъпи в болница след катастрофа на нейното "Порше" с товарен камион, съобщи порталът TMZ.com.

Инцидентът станал в петък по обед местно време на булевард в град Санта Моника, щата Калифорния.

Ако се съди по снимките в портала, колата на звездата е ударила отзад камиона, но виновникът за произшествието се оказал камионът, който засякъл "Поршето" и не му позволил да го задмине. Освен актрисата пострадал е и един мъж, който седял до нея на предната седалка. Най-много е засегната именно дясната предница на "Поршето". Самата Лоън не е пострадала тежко.

Пред TMZ. com другият участник в катастрофата разкрива, че колата на Лоън е била ескортирано от скъпо возило, в което са се возили нейни приятели, които се опитали да го подкупят, за да не съобщи за инцидента.

Когато разбрали, че вече се е обадил в полицията, придружителите на звездата извадили от "Поршето" й една съмнителна, според думите на мъжа, чанта и я скрили в другата кола, като го предупредили да не казва и дума за нея.

От БГНЕС припомнят, че напоследък 26-годишната актриса се оказва в центъра на различни скандали и инциденти. Тя неведнъж се лекуваше срещу алкохолизъм и наркомания, като съдът дори постанови да носи специална антиалкохолна гривна.

Звездата има условна присъда за шофиране в пияно състояние, а през 2011 година получи още една условна присъда за кражба на огърлица и наказанието си трябваше да изтърпи с обществено полезен труд.