Автор
Woman.bg

Стилна, секси, супер бременна - Кортни Кардашиян

Въпреки че риалити звездата Ким Кардашиян и музикантът Кание Уест са заедно едва от един месец, медиите и папараците не спират да ги преследват, да пишат за тях и да измислят нови слухове по техен адрес…

Ким винаги е била най-коментираната и снимана сестра Кардашиян, но това не е показател за това, коя е най-стилната или пък най-чаровната от трите известни сестри.

Според нас Кортни Кардашиян, по-голямата сестра на Ким, има невероятно чувство за стил и успява да внесе интересно разнообразие във външния си вид.

Откакто Кортни е бременна с второто си дете от Скот Дисик, тя е в плен на цветните, удобни, но изключително подходящи за голямото й коремче, дрехи. Тя и любимият й вече имат 2-годишен син Мейсън, а сега ще се сдобият и с момиченце.

Предполагаме, че малката принцеса ще наследи нейния елегантен стил…

Харесваме я бляскаво облечена, харесваме я и в ежедневието, защото тя отново е изглежда прекрасно.

Кортни се придържа към твърдението, че всеки тоалет може да се превърне в специален само и единствено чрез добавянето на скъпо и масивно бижу. Едно прекрасно бижу би допълнило по уникален начин вечерния тоалет.

Красавицата бе засичана на няколко пъти да препича страхотното си тяло на плажа в Маями. Най-често Кортни се спира на бански шарен дамски костюм в две части.