Последните снимки на двете красавици Бионсе и Ким Кардашиян не ги показват с високи токчета и маркови дрехи, а по мокри бански, размер за пищни девойки.

Бионсе бе засечена на романтичен семеен уикенд със съпруга си Джей Зи и дъщеричката им Айви Блу.

Докато малкото съкровище почиваше на хладно при бавачката си, шоколадовата двойка предпочете да се отпусне върху горещия пясък.

Трябва да отбележим, че за разлика от Джей , когото никога не сме виждали да се потапя във вода, Бионсе е същинска русалка и не пропусна да се намокри в солените води край плажа на курорт Сейнт Бартс.



Тялото й след бременността (ще) изглежда прекрасно след някоя и друга седмица, но все още певицата се опитва да прикрие коремчето и горната част на бедрата.



Ким Кардашиян от своя страна не се е сблъсквала със следродилните предизвикателства, на които е подложена фигурата на една жена и смело разсъблече пищните си форми в красив синьо-бял бански.

Колкото и да си кривим душата, не можем да кажем на хубавото грозно – голям и красив бюст, елегантна и тънка талия, малко по-едри от приетото за нормално ханш и дупе, но пък добре поддържани, заоблени бедра и тънки прасци.