Автор
Woman.bg

Риана да изиграе Уитни Хюстън в биографичен филм?

Медиите на Острова съобщават,че певицата Риана,която ще дебютира това лято на големия екран във филма "Battleship",би дала "целия си живот",за да изиграе Уитни Хюстън в биографичен филм.

Звездата признава,че от тийнейджърка се вдъхновява от Уитни,именно това е и една от основните причини толкова силно да копнее да изиграе покойната певица в евентуален филм за нея.

"Първата песен, в която си спомням, че се влюбих, беше песента на Уитни Хюстън "I Will Always Love You". Това беше наистина вдъхновяващо и ме накара да развия страст към музиката, така че наистина тя отчасти е причината да вляза в музикалната индустрия. Бих дала целия си живот да изиграя нейния образ. Това е огромна роля и кой ли не би искал да я изиграе",споделя певицата.

Риана също така разкрива,че желае следващите и филмови проекти да се ориентират към комедийния жанр "Искам да опитам различни роли, може би следващата ще е комедия, кой знае? Харесва ми сарказмът, язвителният хумор. Харесвам филми като "Супер яки" и "Ананас експрес", както и повечето филми на Сет Роген",това разкриват от БГНЕС.

Според вас дами добър избор ли е Риана за такава роля и има ли качествата да изиграе величие като Уитни?