В заглавието не сме подредили дамите по ред на появата им с дълъг, овален, червен френски маникюр. Дали заради чиста родствена солидарност или просто за благозвучие, Галена ще бъде представена преди гласовитата си колежка.

Преди дни се състояха 10-тите награди на телевизия Планета.

На тях Галена бе отличена в категориите в три категории: "DJ Хит на 2011" за DJ-ят ме издаде, "Посланик на българската песен в чужбина за 2011" турнето Галена USA Tour 2011 и "Албум на годината" за "Аз".

Освен интересните тоалети, с които зарадва очите на фенове, колеГИ, фотографи и модни стилисти, тя блесна и с червен френски маникюр.



Идеята за него, уви, не е нейна. Риана бе първата, която се разходи с бадемовидните си дълги нокти с червени връхчета.

Традиционно сме свикнали да схващаме понятието „Френски маникюр” с квадратна плочка, полупрозрачна основа и бяла лента в края на нокътя.

Тук и в двата случая е малко по-различен. Дъгата, изписана в края на всеки нокът е оцветена в ярко червено, а основата на ноктите е прозрачна. Красиво или не, вие ще кажете.

Ето още един вариант на червен френски маникюр, но силно удължен и заострен, напълно в стила на новата музикална сензация Лана Дел Рей.