Автор
Woman.bg

Виктория Бекъм: Не съм нещастна, аз съм работеща майка

Виктория Бекъм е от малкото звезди, които виждаме много рядко да се усмихнат.

Въпреки това на всички им направи впечатление посърналият вид на бившата спайска на последните й снимки от Седмицата на модата в Ню Йорк.

Виктория призна, че едва се справя с бизнес задълженията си като дизайнер и с грижите за малката Харпър, която продължава да я буди нощем. "Ако хората искат да вярват, че съм нещастна, нека бъде така. Но в действителност не съм, наистина не съм. Просто имам доста задължения" - сподели звездата в интервю за Sunday Mirror.

"Няма да ви лъжа, уморена съм. Наистина съм уморена, но съм много щастлива с живота, който водя. В действителност съм като всяка друга жена, която работи и има много деца - наистина е трудно" - допълни Виктория.

Г-жа Бекъм допълни, че стресът, който е преживяла докато е планирала есенно-зимната си колекция и грижите за малката Харпър, която я буди нощем си е казал думата.

"Почти не смя. Харпър не спи добре, а аз трябва да водя среднощни разговори по Skype, за да координирам бизнеса си" - допълва звездата.

"Стоя нощем с бебето си, както всички останали майки. Нямам цял отбор бавачки, които да правят това вместо мен." - споделя още бившата певица.

Офисът на Виктория се намира в Лондон, докато тя живее заедно със семейството си в Лос Анджелис. Затова и е необходимо тя да координира бизнеса си през нощта, когато в родината й е ден.