Преди много, много, много изминали дни едно дете се ражда с мисия да покаже верния път на хората, да ги помири с враговете и със самите себе си, да поиска прошка за греховете им и да свали от плещите им страховете, лутането и болката.


Едва ли е успял... Ние човеците отхвърляме, когато ни се дава, защото сме недоверчиви, надсмиваме се, когато ни съветват, защото сме лекомислени и самодоволни, не търсим и не даваме прошка, защото се срамуваме да обичаме с открито сърце... Как би могъл един единствен човек да се пребори с такова твърдоглавие?


Според поверието снощи небето се е разтворило и дори сега всеки може да сподели, помечтае или просто помълчи с вдигнати нагоре очи. Да си пожелаем вяра и доверие, нежност и сърцатост, здраве и опование в собствените сили.


От векове се борим с едни и същи демони, макар да знаем, че спасението и победата са в Любовта и красотата, която тя създава. Бъдете обичани и раздавайте обич, дори когато не виждате смисъл. Рано или късно тя ще ви отвърне с топлота... Весела Коледа!

Подари си за празниците....