Автор
Woman.bg

Зашеметяваща визия независимо от фигурата? Има как! част I

Независимо от фигурата ви, винаги можете да блеснете с облеклото си. Дори да нямате перфектните размери, не се отказвайте и търсете онзи зашеметяващ тоалет, с който ще покажете на света, че имате усет за мода и стил.

В няколко поредни материала ще ви дадем съвети как да изглеждате добре, независимо дали сте пухкава, ниска или пък с момчешка фигура. Днес ще обърнем внимание на по-закръглените дами, като вдъхновение ще ни бъде сексапилната червенокоска Кристина Хендрикс.

Съвети за пухкави дами:

1. Изберете всичко друго освен срамежливите тоалети

Широките дрехи може и да са първият ви рефлекс, но те задължително ще качат няколко килограма към силуета ви. Подчертайте фигурата си с оформяща тясна рокля или пък рокля тип прегърни ме (ако материята на роклята ви не е достатъчно стегната, винаги можете да ползвате оформящо бельо). Черното не бива да е единственият цвят в гардероба ви: експериментирайте с тъмно синьо, металическо сиво или бордо - всички тези цветове са наситени и вталяващи. Наградете новооткритата си смелост с дързък аксесоар в стил Кристина Хендрикс.

2. Изберете подходящите детайли

Няма как да сбъркате с малка черна рокля, но къде му е забавното на това? Изпъкнете с личния си стил, който включва плисе, дипли и тонове ресни - и без това всичко зависи от начина по който ще ги носите. Плисе по диагонал ще подчертае формата на тялото ви, но няма да прибави обем, диплите по раменете ще подсилят стойката ви, но няма да я претруфят, а ресните (стига да не са под формата на пола) са чудесен избор.

3. Бъдете модерна

Модните рокли не винаги изискват фигура като на Виктория Бекъм. Това че се фокусираме на моделите по тялото не ги прави задължителни, те са въпрос на избор. Ако все пак се страхувате да експериментирате, силно пристегната в талията черна рокля ще ви свърши чудесна работа. А в съчетание с интересен детайл би била изящна и забавна алтернатива на вездесъщата малка черна рокля. С този модел рокля няма как да сгрешите, така че смело експериментирайте с цветовете.

Очаквайте продължение...