Автор
Woman.bg

Целият трейлър на "Здрач 4: Зазоряване - Първа част"

Пуснаха трейлъра на новия филм от поредицата "Здрач", в който героинята Бела Суон вече е консумирала връзката си с Едуард Кълън и е бременна с малко вампирче.

В новата лента "Здрач 4: Зазоряване - Първа част" е показана сватбата на непорочните Бела и Едуард, техният прекрасен меден месец и трудната бременност на героинята с първото й дете, което е полу-човек, полу-вампир.



Традиционните фенове тийнейджъри на филмовата сага, която с новата лента влиза в четвъртия си епизод, изглежда са харесали трейлъра, след като той беше гледан 130 хиляди пъти в YouTube веднага след пускането му във вторник. Особено комична е реакцията на героя-вампир Едуард, който възкликва: "Боже Господи, Бела, това бебе ти смачква вътрешностите!".



Вампирската сага "Здрач" стана световен хит веднага след излизането й през 2008 година, като нейните герои станаха любимци на подрастващото поколение, най-вече на момичетата.

Филмите разказваха за платоничната любов между Едуард и Бела, но до най-новия епизод те не бяха консумирали връзката си.

Лентите, заснети по книгите на Стефани Майър, донесоха печалби от 790 милиона долара в САЩ и Канада, припомня агенцията. БТА