Автор
Woman.bg

Панелен хумор в новия ситком "Етажна собственост" на Нова тв

Негово величество Блокът, Домоуправителят, Баба Цеца - клюкарката, Грозната, Погребалният агент, Учителката по солфеж и Хубавицата са само част от персонажите в "Етажна собственост" - новият комедиен сериал на Нова ТВ, реализиран от Hidalgo productions.

Продукцията, определена като панелна комедия с елементи на битов реализъм, ще се излъчва тази есен в ефира на медията. В амплоато на колоритни съседи ще се превъплътят актьорите Антон Радичев, Албена Колева, Милена Маркова и Невена Бозукова, aka Маца и Неве от телевизионното скеч шоу "Аламинут", Явор Гигов, Надя Савова, Станимир Гъмов, Мариета Петрова, Стефан Денолюбов, Валентин Владимиров и други.

"Eтажна собственост" проследява живота на обитателите на един средностатистически жилищен вход в 18-етажен, типичен за социалистическата ера блок в ж.к. "Надежда" в столицата.

Център на всеки от епизодите ще бъде конкретен битов проблем, с който съседите трябва да се справят заедно, разпалвайки помежду си сложни междусъседски страсти, основаващи се на разликите в поколенията, културната и социалната им принадлежност.