Автор
Woman.bg

Жените биха заменили страстна нощ срещу храна

Сексът в живота на жените, за разлика от мъжете, не е на първо място, показват резултатите от ново проучване, проведено от британски експерти.

По-голяма част от нежния пол посвещават времето на много "по-важни" дела от плътските удоволствия, като съня, душа и сърфирането в интернет. До тези заключения учените достигнаха благодарение на изследване на участници и от двата пола, които трябвало да изберат от какво могат да се откажат за един месец.

Най-популярната алтернатива на правенето на любов за нежния пол е вкусната храна. От напитките жените предпочитат най-вече кафе и вино, предава БГНЕС. Много момичета споделят, че получават по-малко удоволствие в секса, отколкото от гледане на телевизионни сериали. Други обичат да четат интересна книга или да се срещат с приятели и близки.

От голямо значение в живота на жените са мобилните телефони и компютрите им, от които биха се отказали по-трудно, отколкото от любовта на живота си. За други представителки на нежния пол "комуникацията" с домашните любимци напълно може да замести секса, както и един хубав шопинг, който им доставя същото удоволствие, колкото и една страстна нощ в компанията на мъж.