Автор
Woman.bg

Семейното имение на Уил и Джейда Пинкет Смит

Къщите на звездите винаги са били „върхът на върховете” в сферата на жилищата, но една популярна двойка дава ново значение на определението къща мечта.

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит отвориха вратите на дома си в Малибу за екипа на списание Architectural Digest и показаха онази част от живота си, за която всички ние можем да помечтаем.



Имението на семейството се разпростира на огромна площ и лежи необезпокоявано в едно от най-тихите и приказни кътчета на Малибу.

Стилът на къщата и нейният интериор са възхитителна смесица от марокански, персийски, испански и югозападно американски стил, завихрящи с мощта на елегантността и уюта си чувството за близост с природата посредством различни артистични детайли.



Architectural Digest показват една малка, но изключителна част от имението, в което живеят и трите им деца – 18-годишният Трей (син на Уил от предишен брак), 13-годишният Джейдън и 10-годишната Уилоу.



Домът им е дело на творческия размах на архитект Стефан Самюелсън, който го изградил от самите му основи.


„Ние сме много земни хора. Искахме да създадем семейно уединение, къща, направена от ръце, дом, който те свързва със земята. Всичко трябваше да е ръчно изработено. Искахме да усещаме любовта и старанието, които са отишли за сътворяването на всяка част от къщата”, споделя Джейда.



Една от внезапно спиращите дъха части от къщата е дневната, от която се разкрива изумителна гледка към планината. Няма стени и врати, а само пространство, което те свързва с природата.



Любимото място на Уил е езерцето, чието красиво спокойствие той използва, за да медитира.



Уил Смит и Джейда Пинкет Смит имат и други къщи в Америка и Европа – Маями Бийч, Стокхолм и Филаделфия.