Дженифър Хъдсън, която всички помним като малко по-пухкавка и страшно чаровна певица и актриса, напоследък изглежда плашещо слаба!

Красивата 29-годишна Хъдсън е свалила около 36 килограма и то за много кратък период от време, което за съжаление не се отразява на нито едно тяло добре, особено ако не се спортува. Благодарение на програмата за отслабване Weight Watchers, Дженифър вече плаща за одежди номер шести. Изпълнителката е успяла да прескочи цели десет номера в размерите на дрехите, които по принцип носи.

Диетата, на която Дженифър се е подложила й донесе стрии на ръцете и краката (както тя сама обяснява в интервю). Тези на ръцете не винаги успява да ги скрие и трудно могат да се премахнат, както забелязахме на тази снимка:



Не можем да отречем, че е амбициозна и си преследва целите, но нека не бъде за сметка на здравето! Желаната фигура-мечта е наяве, но с негативна последица – кожни проблеми, с които трябва допълнително да се пребори.

Ето как изглеждаше Дженифър в лентата “Dreamgirls” (2006), в която участваха също звезди като Бионсе, Джейми Фокс, Еди Мърфи, Аника Роуз и др.

Снимки, преди да отслабне толкова драстично:

И след това:

Преди два дни майката на малко момченце гостува в телевизионно предаване облечена с къса рокля от Herve Leger и обувки в телесен цвят от Christian Louboutin с невероятно висок ток:

Освен визията, все пак бихме искали да обърнем внимание и на дългоочакваният й втори албум “I Remember Me”. Песните в него са създадени от Алиша Кийс, Суиз Бийтс, Нийо и др.

Пилотният сингъл от албума „I Got This” беше изключително добре приет от медиите в САЩ и Европа. Излизането на алубма е важна стъпка в кариерата на една от най-успешните и талантливи изпълнителки през последните години.