Едно от най-сложните неща за осмисляне от света на богатите и известните е онзи неписан закон, че ако си простосмъртен и искаш да поканиш звезда на събитие трябва да й платиш… Много!

Разбира се, говорим за популярни личности от световен мащаб, макар да са ни известни и случаи за родни знаменитости, които се изхвърлят с размера на хонорарите, които прибират.

И така, подбрахме няколко сред стотиците големи имена в световния шоубизнес, за чийто светски хонорари се знае.

Бионсе – 2 милиона долара

Ако ви подарят ваканция на остров Сейнт Бартс и на всичкото отгоре ви платят 2 милиона долара, тогава може би ще разберете какво е да си Бионсе.

Певицата бе специален гост на частно новогодишно парти на въпросния луксозен остров, а месеци преди това прибра милион, за да каже честит рожден ден на принцеса от арабския свят.

Кристина Агилера – 1 милион долара

Миналия Хелоуин Кристина получи милион долара за едночасово участие по повод празника на духовете. Партито се състояло в Сан Диего от 19.30 – 20.30 часа – това прави 16, 666 долара на минута.

Джесика Симпсън – 100 000 долара и нагоре

Поп звездата, която се върна към корените си и пропя кънтри, не стъпва на светско мероприятие, ако не прибере в джоба си минимум 100 000 долара. Ясно?

Джей Зи – 1 милион долара

В навечерието на изминалата Нова Година най-готиното парти в света бе онова грандоманско събитие в the Cosmopolitan Resort & Casino в Лас Вегас, в което участие взеха Джей Зи, Канйе Уест, Бионсе и Крис Мартин от Coldplay.

Рап звездата, продуцент и съпруг на Бионсе притежава състояние от половин милиард долара и това не му пречи да продължава да трупа зелени банкноти при всяко свое появяване пред хора. Най-интересното на въпросното новогодишно парти било, че Зи получил по милион за свое изпълнение с всеки от гореизброените артисти… Демек, е взел чисти 3 милиона долара!

Марая Кери – 1 милион долара

Марая е всеизвестна с капризите си на истинска Дива, така че 1 милион долара хонорар за появяване на светско събитие не са нищо неочаквано. Наскоро, преди да отложи всичките си ангажименти заради напредващата си бременността, тя прибра милион за изпълнението на 4 песни…, което прави по 250 000 долара на песничка.

Парис Хилтън – 100 000 долара и нагоре

Парис Хилтън спокойно може да бъде наречена Кралицата на светските събития, защото тя рядко пропуска да се покаже някъде. По едно време, още преди да се захване с дизайнерска и телевизионна риалити дейност, тя печелеше пари от простичкия факт, че сам самичка се превърна в машина за правене на пари от нищото.

Откриване на магазини, партита, благотворителни дейности… За всяка усмивка си прибира от 100 000 до 500 000 долара.

Хейди Монтаг - спорно

Тази госпожица Прекрасна, която стана известна по-скоро с десетките си пластични операции, отколкото с актьорската си кариера, напоследък се взима доста насериозно.

Тя поискала хонорар от родната си сестра, за да се появи на рождения й ден. И сами можете да се досетите, че Хейди пропуснала партито на сестра си… Дни по-късно тя все пак изработила малко пари – 10 000 долара за снимка край обществен басейн.

Очаквайте продължение.