Притеснявате се, че мъжът ви кръшка ? С помощта на експерти по любовните връзки ще разкрием кои са издайническите знаци за това. Мъжът ви има вероятност да ви изневерява ако ....

1. Вие печелите повече от него

Това подтиска егото му, но също така може да навреди и на вашата връзка. Проучване през 2010г. показа, че е пет пъти по-голяма вероятността мъжете, които са финансово зависими от жените си да изневерят спрямо мъжете с равен или по-висок доход.

2. Той работи дълги часове

Ако партнъорът ви работи толкова много, че прекарва по-малко от 10% от времето си с вас, тогава вероятността той (или вие) да изневери е едно на десет. Статистика показва, че брачните двойки с деца прекарват около 75 минути на ден един с друг. Връзката между двама души не бива да е твърде клаустрофобична, а трябва да е насочена към правенето на различни неща заедно.

3. Живеете заедно преди брака

Много хора смятат, че съвместното живеене преди брака позволява на партнъорите да свикнат един с друг, като така си осигуряват спокоен семеен живот за в бъдеще. Но проучване установи, че двойките, които живеят заедно без брак е с 40% по-вероятно да си изневеряват спрямо онези, които се женят и чак тогава заживяват заедно.



4. Неговият брат или баща е имал извънбрачна връзка

Учените откриха връзка между гените и изневярата. Преди две години изследване в института „Каролинска” в Стокхолм откри, че мъжете, които наследяват ген свързан с хормон на привързаността, наречен вазопресин, е по-вероятно да имат нестабилни връзки и брачни проблеми и е по-малко вероятно да се оженят.

5. Той има брат или сестра близнак, който изневерява

Ако е така бъдете внимателни той да не им подражава. Д-р Лин Черкас, психоаналитик в болницата Сейнт Томас в Лондон откри, че еднояйчните близнаци е 200% по- вероятно да изневеряват ако техният брат или сестра близнак е имал извънбрачна връзка. Много близнаци имат сходни характери и еднакви ценности, което би могло да е причината за това.

6. Той е бил женен преди ( но вие не)

В едно проучване публикувано в известен европейски журнал през 2009г. проследили 1000 двойки, които имали брак или сериозна връзка повече от 5 години. Изследователите открили, че предишен развод намалява шансовете за оцеляване на връзката, но не и при двойки където и двамата партнъори са имали предишни бракове.

7. Той е секс манияк

Мъжете,, които редовно гледат порно в интернет са по-склонни към изневяра, тъй като навикът може да доведе до притъпяване на чувствата и това да навреди на взаимоотношенията. Прекаленото чатене в интернет, писането на съобщения на тема секс и гледането на порно могат да отнемат чувствата на човек, които той би усещал в една нормална връзка.

8. Той е много набожен

Хора, които се чувстват ограничени от културни или религиозни идеали често изпитват необходимост да сключат брак на ранна възраст. В резултат на това, има далеч по-голяма вероятност те да бъдат разочаровани от брака си.



9. Той не харесва вашето семейство и приятели

Според Relate мъжете рискуват да изгубят не само съпругата си, но и приятелите, които ги подкрепят ако кръшкат.

10. Неговият коефицент на интелигентност е по-нисък от вашия

По-рано тази година, изследване ръководено от д-р Сатоши Каназава, психолог в Лондонската школа по икономика и политически науки, откри, че колкото по-умен е един мъж, толкова по-малко вероятно е да изневерява на партнъорката си.