Не е лесно да се избере цвят на косата, който да се отличава от обичайните. Ще ви покажем обаче едни интересни и модерни цветове за косата, която всяка една жена може да изпробва.

Цветът на косата играе много важна роля, когато става дума за красота и стил благодарение на козметичната индустрия сътвори различни нюанси, които да ви отиват, независимо от цвета на кожата ви и които са супер модерни.

Жените, които си падат по по-смели цветове могат веднага да изберат нещо много по-нестандартно от червена коса, руса коса, кестенява или черна.

Огнено червено/Вишнево червено

С този цвят ще изглеждате много секси и ще привлечете вниманието на хората. Ако това не е точно вашия любим цвят, може да пробвате с по-лилаво-червено или тъмно червено.



Червено-оранжево

Оранжевото или медно червеното изглежда много добре на жени със светла кожа. Tози цвят носи топлина и предлага идеален баланс, защото светлата кожа обикновено носи студенина.



Тъмно лилаво

Тъмно лилавото е супер секси цвят, който съчетан с естествена коса стои прекрасно. Бъдете смела и експрементирайте. А пък ако лилавото ви е малко в повече, може да се спрете на вариант - лилави кичури.



Цветно

Ако искате да имате цветни кичури в червено, синьо, лилаво, оранжево и жълто би било идеално. Смесете няколко от любимите си цветове, но задължително при професионалист.