Как да накарам мъжа ми да правим по-често секс? Откакто сме женени нещата напълно се промениха! Вечно е изморен или просто не е „на кеф”. Аз съм на 24 години, а той на 28. Свършва за около 1-2 минутки и аз си оставам така… Не мисля, че сме престарели или имаме някакъв друг сериозен проблем. Просто не знам какво да правя. Моля Ви, дайте ми някакъв съвет.

Здравейте,

Мисля, че този въпрос ще бъде интересен за доста жени, защото напоследък често получавам оплаквания, че жените искат повече секс от мъжете.

Вие и двамата сте на активна сексуална възраст, но не сте написали отколко време сте заедно.

Бракът като цяло не променя нищо, но често настъпват промени в главите на хората. Жените мислят, че след сключване на брак работа е приключена („Имам си мъж!”), но това не е така. Точно тогава всичко започва.

Щастливият и хармоничен сексуален живот в една връзка зависи повече от жената. Важно е да го съблазнявате. Да носите по-секси дрехи вкъщи, от време на време да му пускате някой игрив и еротичен смс, да подготвите за двама ви гореща вана с пяна (след вечеря, разбира се). Просто да му показвате колко много го желаете и искате.

Жените често казват: „Защо АЗ? Той трябва да го направи.” Но нещата не стоят точно така.

Мъжът се възбужда много лесно - само като Ви погледне и може да е готов за секунди. Докато възбудата при жените изисква повече време и старание.

Вашата сексуална настройка е Ваша отговорност, не на съпруга. Помогнете сама на себе си да се потопите в сексуално настроение.

Към мъжете трябва да бъдете максимално честни! Кажете му, че имате нужда от повече секс. Не се отчайвайте без да сте се опитали да внесете свежест и интрига в спалнята си.

Желая Ви успех и повече въображение!

Ако искате и вие да зададете своя въпрос, пишете ни на sex.uroci@woman.bg

Всички материали от рубриката "Секс уроци" можете да видите тук.