Автор
Ева Лъчезарова

Какво ни разкриват обувките на деловата дама?

Обувките са един от най-важните компоненти на дамския гардероб и могат да кажат много за притежателката си.

Специалисти от различни компании, занимаващи се с производството и продажбата на обувки, наскоро обявиха своите наблюдения, а днес ние ще ви ги представим.

Обувки в спортен стил – делови жени с подобен тип обувки са инициативни и темпераментни, привърженички са на всичко ново, не понасят празните приказки, от партньорите си изискват бързи реакции, изключително много ценят времето си, за тях значение има всяка минута.

Изчистен модел обувки на среден ток – притежателките на този тип обувки са контактни и интелигентни. Обикновено те правят силно впечатление на мъжете, а в споровете заемат неутрална позиция. Преговорите с тях трябва да се водят открито и без заобикалки.

Обувки тип “мокасини” (без токчета) – това са дискретни делови дами, които всички слушат, забелязват и запомнят. Работата с тях върви гладко и в срок. Как да спечелите подобна бизнес дама? – Поканете я в някое тихо кафене и обсъдете там подробностите около договора си с нея.

Обувки с животинска щампа – притежателките на подобен тип обувки предпочитат авторитарните методи. Те се държат винаги на разстояние и никога не се съмняват в своите думи и постъпки. Те са честни в бизнес делата си и изискват същото от отсрещната страна. Те са придирчиви, не търпят неясноти, обичат да се хващат за всяка ваша дума, стават силно раздразнителни ако закъснеете за среща.

Лачени обувки с панделка – на такъв тип жени трябва да правите задължително комплименти. Тези дами са смели и самоуверени, те са предприемчиви и винаги искат да бъдат в центъра на вниманието. Те са открити по отношение на чувствата си, а спрямо ангажиментите си са изключително постоянни.

Кожени обувки с апликации – любителките на този тип обувки са дисциплинирани и подредени. Те са кокетни и непостоянни, в бизнес делата си обсъждат и най-малките детайли, но обикновено забравят важните неща. Верният подход към работата с такава жена е да й предложите да преразгледате условията по договора, който смятате да подпишете с нея.