Настроението

Еротичните масажи са повече сетивни и емоционални, отколкото технически. Затова е важно да накарате партньора си да се отпусне и да се чувства удобно. Създайте приятна атмосфера с музика за фон, с ароматни свещи и чисти чаршафи. Трябва да пресъздадете стая за наслада и позитивни емоции.

Пригответе място за масаж

Поставете партньора си на равна повърхност (легло или диван), в удобна позиция. Важно е да позиционирате и себе си, за да имате лесен достъп до неговото тяло. Вземете две хавлии и масажиращо масло и други полезни неща.

Убедете се, дали вашият маникюр и начина на подрязване на ноктите ви няма да раздразнят или да одраскат кожата на вашия любим. Затоплете ръцете си и ги навлажнете, ако е необходимо.

Релаксацията

Помолете го да затвори очите си, да се освободи от ненужни мисли. Съблечете се, защото ще използвате цялото си тяло, за да масажирате неговите чувствителни места. Запомнете, че не само вашите ръце, но и косата ви, гърдите ви, устните и краката ви могат да учавстват в еротичния масаж.

Започнете да изучавате неговите ерогенни зони

Ако имате съмнение от къде да започнете „пътуването”, виртуално може да разделите мъжкото тяло на три основни зони, започвайки от горната част на тялото, премествайки към неговите крака и фокусирайте последната си дестинация на неговите гениталии.

Започнете от неговата глава, коса, уши и врат. Плъзнете ръце от челото му, надолу до тила с леки гальовни движения, рисувайки дълги зик-загообразни линии с пръсти. Може да шепнете в ухото му пикантни и секси неща, за да възбутите съзнанието му.

Опознайте гърба и раменете му, като зона, която натрупва дневното напрежение и трябва да отпуснете и размекнете мускулите му. Работете с палци, когато масажирате врата му, като плъзкате ръцете си надолу до раменете и забавяте около областта на раменната плешка. Движете пръстите си в кръг, докато започнете да не усещате мускулите му.

Придвижете се от раменете към ръцете. Променяйте движението от бавно и дълго плъзгане от вътрешната и външната страна на ръцете, към нежно потупване по дланите.

Може да си помислите, че не сте професионалист, за да масажирате гърба му, но той заслужава специално внимание . Тук може да освободите цялото си въображение. Използвайте цялото си тяло, за да събутите сетивата му. Подразнете го като докосвате гърба му с вашите зърна, погалете гърба с косата си, рисувайте върху него с върха на пръстите си. Завършете масажа на гърба с леки потупвания по цялата повърхност.

Масажът на краката е мястото, където можете да покажете сръчността на пръстите си. По-добре е да приложите средно напрежение на натиск. Фокусирайте се върху пръстите на краката и стъпалото, извършвайте кръгови движения с пръстите си.

Следващата дестинация са задните части и бедрата. Като достигнете до неговия сексуален център, вашите движения трябва да станат по-дълбоки. За да прибавите силна еротична симулация в тази област може леко да потупвате дупето му.

Когато доведете партньора си до високо ниво на възбуда, може да легнете върху гърба му.

Когато достигнете до половите органи не се впускайте направо към пениса. Това ще го подбуди да пристъпи към „основното ястие”. Работете около полвите органи, като облизвате вътрешната страна на бедрата му, играете си с топките му в ръцете си и галете перинеума (областта между анусът и скротомът).

Ако искате да преминете към полов акт след еротичния масаж - сега е идеалният момент да прекарате една изключителна вечер заедно!



Източник: tiaitoi.net