След разрушителното земетресение, което разтърси из основи бедната островна държава Хаити, целият свят изрази своята съпричастност.

Всеки трети от 9-милионното хаитянско население е засегнат от катастрофата – изгубил е близки, бил е ранен или е останал без дом.

Благотворителните кампании в помощ на пострадалите продължават и у нас, а в тях се включват все повече желаещи да помогнат.

Ако вие също искате да покажете своята съпричастност, още довечера ще имате тази възможност, когато е вторият концерт от кампанията Аз-Ти-ХаиТи на фондация „И аз мога” и Столична община, с личната подкрепа на госпожа Фандъкова.

Довечера, в 20.00, Мария Илиева и певците от нейния лейбъл – Криста и Боян, както и Любо, Орлин Павлов, Сантра и Кристо, група Мастило, Весела Бонева, Мишо Шамара, 032, Кристина и Михаил Белчеви и други, ще излязат безвъзмездно на сцената на Sofia Live Club.

Приходите от участието им ще бъдат ще бъдат включени към финансовия ресурс на хаитянската организация Haiti Aid Network, която действа на местен терен.

Организаторите планират още поне един концерт, който ще се състои следващия понеделник, на 15-и февруари, отново в същия клуб в столицата.

В него участие ще вземат D2, Остава, Baby Face Clan, Matchpoint, The Strunes и DJ Dessi.

Всеки, който желае да подпомогне каузата, може да се включи и чрез парично дарение на банкова сметка: И АЗ МОГА, Юробанк И ЕФ ДЖИ България, IBAN: BG58BPBI79421080910103, BIC: BPBIBGSF.

На сайта: www.icantoo.eu ще бъдат публикувани приходите по сметката, както и банковия документ от направения паричен превод.