Първият в света сексробот с човешки размери, притежаващ изкуствен интелект и наподобяващо кожа синтетично покритие, бе представен пред възторжените зрители на Експо AVN Adult Entertainment в Лас Вегас.

"Тя не може да чисти, не може да готви, но може да прави почти всичко друго, ако разбирате какво имам предвид", заяви на представянето на Roxxxy представителят на фирмата производител Дъглас Хайнс, цитиран от АФП.

"Тя е компаньонка. Тя е личност. Тя ви чува. Тя ви слуша. Тя говори. Тя чувства допира ви. Тя спи. Опитваме да възпроизведем индивидуалността на живо същество", допълни той.

Роботът, за който се предполага, че осъществява и най-смелите мечти в секса, е висока 1,70 и тежи около 54,5 кг и "е готова за действие", според Хайнс.

Женският робот се появява с 5 личности. "Дивата Уенди" е любителка на купоните и авантюристична, докато "Фригидната Фара" е резервирана и плаха.

Има млада наивна личност - засега без име, а "Зрялата Марта" Хайнс описва като притежаваща "матриархален тип грижовност".

" S & M" Сюзън пък е за по-авантюристични типове.

В момента конструктори на компанията разработват и мъжки сексробот, който ще се нарича Rocky.

Източник: dnes.bg