Автор
Woman.bg

В ерата на истинските мъже - Пламен П. Попов - „Предприемачът

Ако се чудите къде са напоследък истинските мъже, ето един от възможните отговори: Истинските мъже пишат книги, разказват ни какво е да си предприемач и мечтаят България да се събуди за качествените идеи. Поне с това се е захванал Пламен П. Попов, който съвсем скоро ще представи в София новата си книга "Предприемачът".

Събитието е предназначено само за дами, а тези, които вече нямат търпение да разберат малко повече за книгата, могат да се присъединят към литературен клуб “Чети с нас”. Този петък дамите, които искат да открият баланса между кариера и личен живот, ще могат да го направят на предпремиерното представяне на първия наръчник по личностно развитие и предприемачество - "Предприемачът”. Датата е 20-и април, петък, от 16.00 до 18.00 часа, зала Витоша, Хотел Маринела. „Предприемачът” е истински учебник, в който авторът разкрива философията на успеха и дава практически съвети и упражнения за събуждане на предприемаческия дух.

Гостите на представянето ще разговорят с Пламен П. Попов и ще имат възможност да получат автограф и лично послание от него. В програмата е включен и специален уъркшоп на тема „Магията на баланса”, воден от вдъхновяващия гост-лектор Ася Иванова. Тя ще сподели тайната на баланса между кариера и личен живот. Ася ще ти помогне да си отговориш на редица въпроси, като: колко често изпитваш вина, че не си достатъчно добра съпруга, майка, дъщеря? Мечтаеш ли за хармонична връзка? Липсва ли ти качествената комуникация с партньора? Копнееш ли за признание и успех в работата?
Бъди творец на своя живот! Стани предприемач и си подари два часа лично за теб, в които да усвоиш магията на хармонията, щастието и баланса в живота!


Пламен П. Попов е социален предприемач, който е приел мисията да бъде полезен на българското общество и икономика, чрез действия и примери от професионалния си живот. Има над 15 годишен опит в бизнеса в България. Подписва първият си милионен договор още на 25 години. Преминава през редица провали, докато не създава бизнеса си за неформално образование, в който обучава хиляди в тънкостите на предприемачеството. Съосновател е на „Универститет за личностно развитие и предприемачество“ – първата целогодишна онлайн и офлайн програма за личностно развитие и предприемачество в България. През 2017 г. създава и развива националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България“ /www.sabudi.bg/, в която си пратнира с редица министерства.


Попов специализира стартирането на собствен бизнес с минимален или нулев бюджет. Неговата цел е да помогне на българите да станат предприемачи. А предприемач, според Пламен, е човек, който предприема действия, за да подобрява живота си и условията на живот в средата, в която живее.