Автор
Woman.bg

Триумф: Джанет Джексън се завърна на сцената по жартиери (Снимки)

Джанет Джексън е на 52 г., но това не я спира да излезе на сцената и да покаже, че все още го може и че знае как се прави шоу.

Въпреки че винаги е била по-известна като сестрата на Майкъл Джексън, тя се доказва години наред и днес трудът й се отблагодарява. Вчера тя се завърна на сцената и изпълни едни от най-големите си хитове на връчването на наградите „Билборд“ в Лас Вегас. Преди само две години тя стана майка за първи път, а днес я виждаме в топ форма.

Джанет бе енергична и отдадена на публиката, а видът й може да засрами редица 20-годишни момичета. Тя се появи на сцената по-бляскава от всякога, демонстрирайки стройните си крака по жартиери. Певицата беше облечена изцяло в златно и не спираше да танцува. Може би около десетилетие не бяхме виждали Джанет на сцената, но в неделя вечер тя отново успя да вдигне публиката на крака.



В изпълнението на Джанет имаше много танци и заразяваща енергия, характерни за семейство Джексън. След края на изявата й публиката не спираше да я аплодира, докато получаваше едно от най-големите отличия в музикалния шоубизнес – наградата „Икона“ за цялостното си творчество. Тя й бе връчена от Бруно Марс. Това е първият път, в който тъмнокожа жена получава този приз.



Джанет използва момента и докато произнасяше благодарствената си реч, сподели, че според нея живеем в чудесно време, защото:



„Това е момент, в който най-после жените ясно заявиха, че повече няма да бъдат контролирани, манипулирани или насилвани. Аз съм категорично зад всеки тези жени и мъже, които са против дискриминацията и насилието“.

Накрая тя отправи и благодарност към Бог:

„Благодаря на Господ, че ме е дарил с тази скъпоценна енергия, която ми позволява да бъда артист“.

Малко по-рано същата вечер Джанет се появи на събитието с пищна тюлена бяла пола и бяла фланелка, съчетани с кафяв кожен колан на кръста.



След по-малко от месец Джексън отново ще покори сцената - започва лятното й турне.

Четете още: Меган с трогателни думи към принц Чарлз