Автор
Woman.bg

Теодора Духовникова е влюбено ченге в нов сериал

Теодора Духовникова е звездата в най-новия български сериал на Нова телевизия “Дяволското гърло”, който вече се снима в Родопите. Сюжетът на поредицата е криминален, но в него ще се преплете и любовна история. В главните роли на сериала са Владимир Карамазов, който бил поканен преди цяла година и Духовникова, които играят не само колеги-ченгета, но и влюбена двойка. Проектът се реализира от продуцентите Евтим Милошев и Любо Нейков, който стоят и зад “Откраднат живот”.
“Дяволското гърло” разказва историята на криминално разследване на ужасяващи убийства, които се случват край Смолян. Владимир Карамазов е в ролята на разследващ полицай от Смолян, а Теодора е следователят, изпратен от София, който му помага.


“Очаквам “Дяволското гърло” да стане най-добрият български сериал правен до момента. Ще дам всичко от себе си, вярвам и екипът също, за да докажем, че в България може да се направи сериал на световно ниво. Това е моята цел”, заяви Владимир Карамазов в първия снимачен ден на новата поредица пред Нова телевизия.

“Най-после българска продукция, сериал, излиза извън София и ще покаже красотите на България. Защото Родопите са една от най-красивите планини и ние трябва да се гордеем с нея”, допълни актьорът.

Четете още: "Денят на бащата" сменя "Под прикритие"