Автор
Woman.bg

Софи Търнър издаде тайни около предстоящия сезон на „Игра на тронове“

Актрисата, която се прочу с ролята си на Санса Старк в „Итра на тронове“, разкри любопитни подробности около предстоящия осми сезон на сагата, пише Variety.

От нея научихме, че снимките към него са вече започнали и че тяхното начало е било поставено през месец октомври. Известен факт обаче е, че премиерата е насрочена за някой от месеците на 2019 г. Кой по-точно, все още не е ясно.

Софи Търнър разкри още, че това със сигурност ще бъде последният финален сезон на сагата. Това е и причината, според нея, на снимачната площадка да цари особена задушевна и приятелска атмосфера между всички членове на екипа.

Що се касае до сюжетната линия в новите серии тя запази дискретност, но все пак издаде някои малки подробности около своята героиня.

По думите на актрисата зрителите ще бъдат изненадани от образа на Санса и ще станат свидетели на нейното нравствено и волево израстване като личност.

Дъщерята на лорд Едуард Старк ще бъде изправена пред сериозна заплаха и много по-големи предизвикателства, с които ще трябва да се справи абсолютно сама. Това, което разкри още за героинята си младата актриса, е и това, че ще преживее дълбок вътрешен катарзис.

До сюблимния момент остава много време, но ние оставаме нащрек за всичко, което предстои да се случва на снимачната площадка на куртовата сага.

Четете още: Хал Дрого и Емилия Кларк отново заедно!