Автор
Woman.bg

Секси мацките от Double voice с нов летен хит (Видео)

Красавиците от Double voice напомниха за таланта си, като дадоха заявка за тотален летен хит - "Бон апети". Песента е по музика на Double voice, текст: Double voice и Васил Юруков, аранжимент: Светлин Къслев и Александър Долапчиев (Red one), микс и мастеринг: Бате Пешо.

Видеото е дело на Стефан Маринов Buddubbaz Tape и Петко Андонов.

„Снимките отнеха около 18 часа – първо снимахме в студио Орфей и след това в хотел в кв. Драгалевци. За нашите визии се погрижи Ива Атанасова. Сменихме три визии, една от които бяхме увити в дълъг жълт плат, втората ни визия, по-атрактивната, беше по бански с кожуси, а третата беше парти визия - с червени рокли“, споделя Яница.

„Историята, която разиграхме, беше как „разиграваме“ едно момче, което си няма на идея, че сме близначки. В края на клипа едната от нас го води в хотелската стая, където го чака другата близначка по секси бельо“, разказва Глория.

Близначките Яница и Глория, които добиха популярност след участието си във втория сезон на X Factor са родом от Сливен. След участието си в шоуто, са забелязани техните бъдещи продуценти от Deep Zone Project – Диан Савов и неговият баща – Любомир Савов, с когото работиха допреди една година.