Роби Уилямс: Никога не се бийте с грозни хора - те няма какво да губят

13 февруари 2017 | 11:42
видяна 4039
коментари 5

На днешната дата преди 43 години се ражда хулиганът на британския поп, както го нарича пресата – Роби Уилямс.

Добива световна популярност, още преди да навърши 18 благодарение на участието си в момчешката група Take That. Талантлив и с бурен характер, той веднага се откроява от другите членове на бандата и бързо се превръща в любимец на публиката. Дамите са влюбени в него и плакати като "Роби, искаме те гол" и "Роби, обичаме те" са задължително присъствие на концертите на групата.

Правопропорционално с успехите му се задълбочават и проблемите му с алкохола и наркотиците.

През 1995 г. решава да напусне групата и да започне соло кариера. На следващата година издава първата си самостоятелна песен Freedom. Въпреки че песента има успех, самостоятелната му кариера набира сила едва с песента Angels. Тя достига първо място в класациите на много страни, но трудно пробива във Великобритания. Роби Уилямс оглавява британските класации с песента Millennium едва през септември 1998 г. От този момент кариерата му набира скорост и той става звезда в Обединеното кралство с поредица от хитове.

Първите седем албума на Уилямс оглавяват британските класации. В световен мащаб той продава над 77 милиона албума, което го прави един от най-добре продаваните артисти на всички времена.

А след като само за един ден се продават повече от милион и половина билета за турнето му Close Encounters, той е вписан в книгата на Рекордите на Гинес.

В САЩ успехите му обаче така и не достигат тези величини, но пък за сметка на това във Великобритания има седем сингъла, които стават №1 и над 20, които се нареждат в топ 10 на чартовете. Освен това е и рекордьор със спечелени 17 награди "Брит".

През 2004 г. е избран за най-великия музикант на 90-те години и името му е вписано в Британската зала на славата.Към днешна дата той е преодолял проблемите си с наркотиците и алкохола, заради които често влизаше в клиники. Зад гърба си остава и бурния любовен живот и в момента е щастливо женен за Айда Фийлд и горд татко на две дечица.

Ето и няколко негови мисли, които заслужават внимание:

"Никога не се бийте с грозни хора. Те няма какво да губят".

"Спрях да пия, когато ми се родиха деца, защото винаги исках да съм нащрек. Не исках да пропусна нито едно нещо, което децата казват или правят. Това е много важно за мен. Когато имате деца, се държите така, сякаш сте вземали наркотици. Винаги сте съсредоточени. Покрити сте от главата до петите с малките им детски акота, но това е готино. Ето защо спрях да пия".

"Кокаинът е начинът Господ да ви предупреди, че печелите прекалено много пари".

"Никога от нищо не се страхувайте. В краен случай нека страхът е вашето вдъхновение".

"Мислите, че Господ не се е напушвал? Погледнете птицечовката".

Коментари

5 ABV
  14 февруари 2017 | 15:17 отговор
 

Тези мисли са на актьора Робин Уилямс,не на певеца Роби .Които е писал статията, малко да се поинтересува

 
4
  13 февруари 2017 | 18:02 отговор
 

Брей, че зли и прости хора, само съскате!

 
3
  13 февруари 2017 | 17:08 отговор
 

един доста надценен "певец" :)))

 
2 Хм !?
  13 февруари 2017 | 17:02 отговор
 

Тоя май бая бой е изял от грозни хора !!

 
1
  13 февруари 2017 | 16:06 отговор
 

"Кокаинът е начинът Господ да ви предупреди, че печелите прекалено много пари". поздравления за това прозрение! с това уточнение, че не си ги спечелил, а си ги получил - когато наистина спечелиш нещо, то никога не е прекалено

 
 
13 февруари 2017 | 16:33

Спечелил ги е, от песните, които изпя и от желанието на хората да го слушат!

 
13 февруари 2017 | 17:07

офффффффф....... ай разкарай се дееее, баси и простотията :@

Добави Коментар

Най-четени