Автор
Woman.bg

Писмото, с което Linkin Park се сбогуваха с Честър

Вокалистът на Linkin Park Честър Бенингтън отне живота си на 20-ти юли, рождения ден на неговия близък приятел Крис Корнел, който сложи край на дните си по сходен начин. Властите вече официално обявиха, че случаят се разглежда като самоубийство, а колегите на Бенингтън от Linkin Park направиха специална страница в сайта си, в която са упоменали къде хора със суицидни мисли могат да намерят помощ. На същата страница феновете на Честър могат да му напишат послание.

Linkin Park публикуваха на официалната си страница във Facebook писмо, с което се сбогуват с лицето на бандата:

"Скъпи Честър,

Сърцата ни са разбити. Вълната от скръб все още владее нашето семейство, докато се опитваме да се примирим с това, което се случи.

Ти докосна толкова много животи, може би повече, отколкото предполагаш. През изминалите няколко дни от целия свят към нас се изля толкова много любов и подкрепа, както публично, така и в лични срещи. Талинда и семейството ти са благодарни и искат целият свят да знае, че ти беше най-добрият съпруг, син и баща; семейството никога няма да бъде същото без теб.

Четете още: Прощалното писмо на Честър Бeнингтън към Крис Корнел

Когато разговаряхме за годините, които предстоят, твоето вълнение беше заразително. Отсъствието ти оставя празнота, която никога няма да бъде запълнена – ти беше весел, забавен, амбициозен, креативен, мил, а великодушният ти глас липсва в стаята. Опитваме се да си припомним, че демоните, които те взеха от нас, винаги са били част от нещата. В края на краищата начинът, по който пееше за тези демони, накараха всички да се влюбят в теб. Ти ги показваше безстрашно и именно това ни събра заедно и ни научи да бъдем хора. Ти имаше огромно сърце, в което можеха да надникнат всички.

Любовта ни към правенето и изпълняването на музика няма да бъде заличена. Въпреки че не знаем по какъв път ще поемем в бъдеще, ние сме сигурни, че ти направи живота на всеки един от нас по-добър.

Благодарим ти за този подарък. Обичаме те и много ни липсваш.

Доскоро виждане,

LP"