Автор
Кристина Кирова

Любовта ни завладя от сцената на X Factor

Снощи се състоя поредният голям концерт на X Factor и зрителите решиха кой да напусне шоуто. На елиминации бяха изправени Вирджиния Събева и Иван Димитров и след оспорван двубой, публиката избра Вирджиния да продължи.

Несъмнено концертът, който бе посветен на песните на любовта, беше по-силен от предната седмица, заради по-добрия подбор на парчета. Като че ли през изминалите седем дни менторите се бяха постарали повече за представянето на участниците. Разбира се, между изпълненията водещите Алекс Раева и Мария Игнатова не пропускаха да зададат въпрос на всеки от представилите се, свързан с личния живот и любовта.

Първа на сцената излезе Вирджиния с песента „Stone Cold” - може би най-трудната за вечерта. Вирджиния, повлияна от скорошната раздяла с приятеля си, я изпълни емоционално и успя да грабне публиката.

Следващото представяне бе на Теодор, който завладя зрителите с характерния си тембър и с харизмата си, без помощта на балет и сложен сценарий.

На сцената се качи и Йоана, която е една от любимките на публиката. Тя изпя „Hurts”на Емили Санде, която също бе сред най-претенциозните песни за вечерта. Йоана успя артистично да предаде емоцията от парчето.

Очарователната двойка Марио и Виктория също имаха нелека задача. Те трябваше да изпълнят „Without You”на Марая Кери. Въпреки силното си вълнение, двойката успя да спечели симпатиите на зрителите и те преминаха напред.

Едно от най-добрите изпълнения снощи бе на артистична Милена. Тя представи своя любима песен „Wish You Were Here” и развълнува и публиката, и журито с оригиналния си прочит.

Следваща на сцената бе Мирослава, която показва зрялост и завидно спокойствие, въпреки крехката си възраст. Тя с лекота завладя присъстващите, а след изпълнението си сподели за какъв мъж си мечтае.

За пореден път групата 4 Magic предизвика фурор с изпълнението си. Четирите момичета демонстрираха чудесно многогласно пеене и артистизъм. Отново показаха, че заслужават да бъдат на финал.

Иван се представи с песента „One”. Въпреки че той сподели с ментора си, Криско, че това може би не е най-подходящият избор за него, успя да я пресъздаде парчето по свой начин.

Ева сподели, че никога не си е имала приятел и не се е сблъсквала със силата на любовта, но въпреки това отлично предаде емоцията от песента „Make You Feel My Love” и развълнува всички. Тя също е сред фаворитите на зрителите.

Концертът беше закрит от Дара, която само преди година също бе сред участниците в надпреварата за X Factor. Тя изпълни най-новия си хит „Недей“ и пожела успех на изпълнителите в шоуто.

А вие съгласни ли сте с избора на публиката?