Автор
Woman.bg

Кръв и сълзи ще се леят в "Игра на тронове": Сценаристите убиват всички герои

Не се изненадвайте, ако станете свидетели на трагичната кончина на голяма част от най-обичаните герои в предстоящия, последен сезон на бленуваната сага „Игра на тронове". Чувствайте се предупредени!

Смъртта на любимите персонажи от фентъзи епоса бе предизвестена от самото ръководство на HBO, чиито членове разкриха любопитни факти, свързани с осмия сезон на знаменитата поредица.

На конференция в Израел програмният директор Кейси Блойс и зам.-директорката на отдела за драматични продукции Франческа Орси бяха категорични, че в последния сезон, който ще се излъчи през 2019 г., повечето от главните герои ще срещнат смъртта си.

"Сценаристите ни прочетоха сценария за последния епизод. Беше наистина вълнуващо за всички, които присъствахме на прочита. До този момент актьорите също не знаеха каква ще бъде съдбата на героите им, но вече е ясно, че те един по един ще започнат да измират", издаде Орси.

По думите на зам.-директорката на отдела за драматични продукции, след края на последните реплики всички станали на крака с просълзени очи и в продължение на 15 минути аплодирали създателите на сериала - Дейвид Бениоф и Даниел Ръсел.

Както се и предполагаше, сюжетната линия на новия сезон бе запазена в тайна, въпреки няколкото малки подробности, изплъзнали се от устата на създателите на филма. От тях стана ясно, че героинята Мелисандра ще се завърне в сериала, а Джон Сноу отново ще се срещне със своя верен приятел Самуел Тарли.

Четете още: Актьорите от "Игра на тронове" като млади - не можете да ги познаете