Картелите в Мексико са започнали нов мръсен бизнес в "Сикарио 2" (Трейлър)

Ако ви се гледа нещо повече от едно криминале, то продължението на лентата "Сикариo" е точно за вас. Действието отново се развива на мексиканската граница, където войната се разраства, тъй като картелите са започнали трафик на терористи. Едно е сигурно - късметът не живее от тази страна на границата.

За да се изправи срещу тях, федерален агент Мат Грейвър отново ще се съюзи с митичния Алехандро.

В първата част на филма, която излезе през 2015 година, сюжетът се въртеше около агента на ФБР Кейт Мейсър (Емили Блънт), който придружава двама рейнджъри – Алехандро и Мат (Бенисио Дел Торо и Джош Бролин), които се опитват да заловят наркобарон в Мексико. Този път картелите в Мексико отново са в основата на сюжета, но бизнесът вече е нов - трафикът на терористи е повече от доходоносно занимание, но и също толкова кърваво.

Във втората част на "Сикарио" едно от главно-действащите лица е образът на 16-годишната тийнейджърка Изабел Рейес. Момичето е дъщеря на един от наркобосовете. А отвличането й е част от играта. Дали ще остане жива и този път Алехандро ще я пощади?

На финала на лентата ще стане ясно и кой ще бъде новият Сикарио, което е една препратка, че поредицата вероятно ще има и трета част.

"Сикариo 2: Солдадо" е един филм, наситен с много звукови ефекти, експлозиви, отмъщение, отвличане и убийства. Със сигурност може да се объркаш кой е "добър" и кой "лош". Повярвайте, толкова много екшън не сте гледали отдавна.

Премиерната дата на филма за България е 29 юни.

Времетраене: 1 час и 40 минути

Жанр: Екшън

Актьори: Бенисио Дел Торо, Джош Бролин и др.