Автор
Woman.bg

Как се работи с големи звезди като Уилям Дефо и Били Зейн?

Тази седмица фимовият влог на Станислава Айви Cinema Confidential остава на лондонска територия, за да разбере тайни около това как се дебютира в киното с голяма филмова продукция и как да привлечеш голяма звезда в главната роля.

Продуцентската компания Camelot Films ще отвори вратите си, за да сподели тайни около осъществяването на първия си пълнометражен филм – “Winter Ridge”. Екипът от младите творци Мат Хукингс и Дом Леноар ще разкаже крачка по крачка какво им е коствало това усилие, а филмът вече е носител на награди дори премиерата си в Лондон.

Към тях се присъединяват и дебютните режисьори Даниел Греъм и Адам Морс, успели да привлекат в главните роли на филмите си големи имена. Греъм работи с Уилям Дефо по драматичната си история, чието действие се развива в Мексико, докато Морс разчита на Били Зейн от “Титаник”, за да пресъздаде един магически свят във филма си “Lucid”.

Младият продуцент Мерлин Мертън, работил със звезди като Итън Хоук и Шърли Маклейн, ще разкаже как се печели “Кристална мечка” на фестивала Берлинале, когато вярваш в историята си, независимо че другите я смятат за “рискован филм”.

Очаквайте епизода в четвъртък, а тук можете да следите Cinema Confidential.

https://www.youtube.com/stanislavaivycinemaconfidential

https://www.facebook.com/cinemaconfidential/

https://www.instagram.com/cinemaconfidential/

www.cinema-confidential.com

Автор: Станислава Айви