Да бъдеш жена никак не е лесна работа! Я се опитайте да обясните на един мачо какво означава едновременно да са ти цъфнали краищата, да трябва да идеш на педикюр, да ти е свършил околоочният крем, да имаш нужда от по-голям размер сутиен и да искаш да влезеш в новата си розова рокля... Няма мъжко съзнание, което да може да побере всички тези константи в един поток на мисълта. Е, ние момичетата обаче го можем. Живеем в един постоянен шеметен женски график и на всеки 28 дни си припомняме, че макар и да смятаме, че управляваме съдбата си, има нещо друго - което управлява нас. Тяхно Величество Хормоните.

И понеже ние в Woman.bg смятаме, че да си жена може да бъде и забавно занимание, решихме да стартираме един проект, който ще ви разкаже за живота на истинските момичета или по-точно за всичко, което се случва в онези 28 дни от живота ни - от цикъл до цикъл, които винаги отбягваме с капка боязън. Ще ви разкажем как могат да се забавляват момичетата, какви са храните, които трябва да хапваме, за да сме здрави, енергични и да не се чувстваме подути и кои са природните дарове и добавки, които е добре да взимаме, за да се предпазим от "отмъщението на хормоните", което ни застига всеки месец в дните преди цикъла.

В нашият специален проект "28 дни от живота на една жена" се включва и "Лейди Хармония", защото ние наистина вярваме, че красотата и балансът трябва първо да се случат вътре в нас, а най-добрият начин да постигнем вътрешната си женска хармония, си остават природните дарове. Именно затова в състава на "Лейди хармония" са включени натурални екстракти с благотворно влияние върху женското здраве. Екстрактът от Агнус кастус допринася за хормоналния баланс, нормалното протичане на менструалния цикъл и менопаузата, както и за равновесието в нервната система. Магичните свойства на Центела азиатиката влияят благоприятно на кожата и действат срещу мастните отлагания и целулита.

И понеже почти всяка българка признава, че поне веднъж през живота си е изпитвала ужаса на болезнения цикъл, по време на нашето 28-дневно пътешествие в женския свят ще се опитаме да ви дадем най-ценните съвети за това как да бъдем щастливи, как да помогнем на тялото си да преживее по-леко "онези дни" и коя е тайната на женската красота и здраве. Заедно ще пътуваме, ще попаднем на неочаквани места, ще празнуваме живота и ще потърсим онази тайна съставка, която ни носи хармония - в отношенията, в мислите, в емоциите и в тялото.