Автор
Теодор Муховски

Виктория Бекъм в смачкан халат и секси разрошена: Само Дейвид я вижда така (Снимка)

50-годишната красавица Виктория Бекъм на своята възраст изглежда така, сякаш е готова да излезе на сцената във всеки един момент. Добре запазена младежка кожа, тонус на тялото - това е резултат от ежедневна работа върху себе си и външния си вид. Какви тайни за красота използва звездата от Spice Girls?

Според Дейвид Бекъм най-важното нещо, което остава непроменено в живота на съпругата му, е диетата. Виктория обожава рибата и е готова да я консумира под всякаква форма: на пара, на скара, под формата на сашими (сурова риба, нарязана на филийки). Топлинно обработените зеленчуци допълват храната. Да, трудно е да се нарече такъв хранителен режим разнообразен, но е факт, че помага да се поддържа прекрасна форма.

Виктория и Дейвид Бекъм
Виктория и Дейвид Бекъм

Все пак съпругът на Виктория е бивш професионален футболист. Спортът е неразделна част от живота не само на Дейвид, но и на бившата певица. Тя редовно се занимава с фитнес, пилатес, практикува и джогинг. А между физическите натоварвания Виктория пие кокосова вода, която ѝ помага да се ободри.

Друг важен аспект в поддържането на младостта е грижата за кожата. Когато става въпрос за лицето, Виктория предпочита многоетапна процедура за почистване. Лайфхак от красавицата: по-добре е периодично да се сменят продуктите за грижа, за да не свикне кожата с тях.

Овлажняването на ръцете и редовният маникюр са нещо, без което Виктория Бекъм не може да си представи живота си. Напоследък дивата се е насочила към nude нюансите, а цветният лак за нокти е рядкост.

Добре поддържаната коса прави всеки, дори и не най-успешния образ по-привлекателен. Виктория знае това от първа ръка. Стилът и прическите на Бекъм стават популярни в цял свят. Между другото, Виктория винаги взема със себе си преса за коса, за да бъде на висота във всяка ситуация.

На рядка снимка момичето се появи пред феновете в най-домашния си образ: „вафлен“ бял халат, незавършен грим, липса на стайлинг. Единствено обувките на токчета са извън образа. Очевидно звездата се подготвя за снимките на филм.

Такъв семпъл и дори нелеп образ не пречи на Виктория да изглежда привлекателно. Стройните крака, осилестата талия, копринената коса определено не убягват на феновете.

Между другото, патериците на снимката присъстват не като реквизит. Факт е, че още през февруари Бекъм падна по време на тренировка и си счупи крака. Очевидно последствията от травмата все още се усещат.